boules3x
boulesbruinwit
toitassen

SPECIALS

De specials van Bomberos® zijn dit keer de jeu de boules tasjes: voor vrouwen èn mannen met ballen! De tasjes zijn in stoer leer uitgevoerd met mooie accenten.

Ook voor mannen en vrouwen de stoere en handige toilettas van Bomberos®. Er kan flink wat in en flessen kunnen rechtop staan. De toilettas rol je dicht tot het gewenste formaat. Aan de buiten zijde een, met rits afsluitbaar, vak waar je bijvoorbeeld je medicijnen in kan opbergen. Binnenzijde is gevoerd met water- en vuilafstotende stof.

Een aantal tassen zijn te vinden in de winkel. Is jouw favoriete tas uitverkocht of wil je een andere kleur of een andere maat? Stuur een mail!

boules3x
toitasgroen