KOFFERTASSEN

chap
chaps

CHAPS

Chaps van Bomberos®, of eigenlijk zou je ze beentassen kunnen noemen, zijn er in diverse soorten leer en kleuren. De chaps hebben aan de zijkanten een afsluitbaar vak, waar je je telefoon, portemonnee en sleutels in op kan bergen. Zo heb je mooi je handen vrij op een feest of een festival. Ze zijn draagbaar over allerlei soorten schoenen, van laarzen tot pumps! Een aantal chaps zijn te vinden in de winkel. Zijn jouw favoriete chaps uitverkocht of wil je een andere kleur of een andere maat? Stuur een mail!