Bomberos | Chaps

Chaps

Product omschrijving
bomberos45x40

De chaps van Bomberos® zijn hip en een handige soort beentassen, een betere beschrijving hebben we er niet voor. Chaps komen oorspronkelijk uit de paardensport en zijn beenbeschermers, maar Bomberos® tovert de chap om tot een gewild mode-accesoire. Chaps doe je om je benen, over je laarzen, of gympies of zelfs je pumps. Alles bij de hand en het ziet er bovenal leuk uit.

Chaps van Bomberos® worden gemaakt van leer en je kunt er van alles mee: gun jezelf een nieuwe look, berg alles er in op en houd je handen vrij! Chaps zijn er in verschillende hoogtes en in verschillende kleuren en ontwerpen. Van elk paar is er dan ook maar één. Staan in de webshop niet de beentassen die jij zoekt? Het is mogelijk om chaps in speciale kleuren en andere maten te bestellen of speciaal voor jou te laten maken. Gewoon even bellen (0653389866) of stuur een mailtje.

Wil je er een leuke schoudertas bij, kijk dan ook eens naar de tassen van Bomberos®.